Log ind

Jeg har glemt mit kodeord. Send nyt kodeord via email

Keyholes
Teamet: Adminstrator - Moderators
Overall: Regler - Reklamer - For Dig
Guides: Meta Gaming - God ModeVenner Fjender
C H A T
Latest topics
» One night - Samuel
Ons mar 13, 2013 10:11 pm by Ashley P. Tyson

» test
Tors feb 28, 2013 9:11 am by Admin

» Fravær (skal læses)
Tirs jan 29, 2013 7:13 pm by Admin

» A reunification - Jayden Maxwill
Søn jan 27, 2013 9:39 am by Ashley P. Tyson

» Regler for reklame opsætning
Tors jan 03, 2013 1:36 am by Admin

» Styreformen
Tirs jan 01, 2013 2:50 am by Ashley P. Tyson

» Guide - Meta Gaming
Søn dec 16, 2012 2:32 am by Admin

» Guide - God Mode
Søn dec 16, 2012 1:58 am by Admin

» Guide - Venner Fjender
Søn dec 16, 2012 1:32 am by Admin


One night - Samuel

Side 3 af 6 Previous  1, 2, 3, 4, 5, 6  Next

Go down

Re: One night - Samuel

Indlæg by Ashley P. Tyson on Søn feb 17, 2013 2:31 pm

Et øjebliks tvivl ramte hende, da hans ansigt i starten havde virket såret, men da et flabet smil ramte hans læber slappede hun af. Skuldrene, som før var røget en smule op, faldt langsomt ned igen og hun gengældte bare hans smil med en selvsikkerhed, som ikke viste, at hun før havde været bange for, at hun havde gjort noget forkert. ”Er det ikke det, som er meningen, tror du?” Spurgte hun bare med et drillende smil på læben.

Hun mærkede tydeligt hans blik på hende, og på en eller anden måde fik det hende til at føle sig mere selvsikker, som hun plejede at være sammen med normale mænd. ”Men bare fordi jeg har sådan en guddommelig røv, som jeg nu her, så betyder det ikke, at den bare er til skue og lejeplads for alle,” sagde hun bare og grinede en smule. Blikket hvilede bare selvsikkert på ham og et flabet og drillende grin hang på hendes læber.

”Ah, så jeg skal holde den åben, fordi der ikke kommer andre, eller fordi du bare har lyst til at se for dig selv?” Langsomt fulgte hun med ham hen imod badeværelset, før hun mærkede væggen mod sin ryg og ham hurtigt over sig med kys og kærtegn på hen lår. I starten var hendes ben lettere spredte, men da hans hånd langsomt nåede hendes inderlår klappede de en smule mere sammen mest af alt som et tegn. Hendes hænder lagde sig omkring ham og beholdte ham ind imod sig.

”Mhm…” hun stod stille et øjeblik og lod bare hen hånd glide op til hendes bh, hvor hun hurtigt mærkede at den blev knappet op. Dog trak hun sig en smule længere ind imod ham, så bh’en stadig blev på plads. Hendes øjne lukkede sig i, og hun nød hans kys på halsen ”Saunaen kan man se alt, men… der kan man tage et håndklæde omkring sig. Badet, der kan man ikke se så meget, men alt er bare… ja…” hun smilede bare over sin egen tanke, ”du ved vel, hvad jeg mener” Nåede hun at sige, før hans læber ramte hendes, og hun gengældte med samme passion. Hun stødte en smule imod væggen for at gøre tegn til ham om, at det var på tide, at de skulle ind i selve badeværelset, hvor hun regnede med, at han bare selv valgte.
Ashley P. Tyson
Ashley P. Tyson
Novice

Join date : 17/11/12
Antal indlæg : 89
Points : 78
Reputation : 0

Tilbage til toppen Go down

Re: One night - Samuel

Indlæg by Sajro on Søn feb 17, 2013 2:45 pm

''Nej fordi jeg tror godt du ved at det ikke rigtigt vile såre mig.''

Han smilede bare drilsk ti hende. Han vidste ikke helt hvor han havde hende henne, men det var faktisk en af de ting der gjorde at han ikke havde noget imod at være sammen med hende, tværtimod. Han kunne godt lide hendes selskab ingen tvivl om det. Han kiggede bare ganske stille ned af hendes krop som hun sad der foran ham nærmest og viste alle hendes fordele frem for ham men okay han viste jo også ret meget selv men det var vel noget andet? Hun blev vel ikke så påvirket af hans krop som han blev af hendes?

''Jeg har da ikke noget imod synet så jeg synes da bare at du skal lade det være.''

Han grinede og han nød at holde hende ind mod væggen og have en smule magt over hende. Han kiggede roligt ned på hende og hans fingre berørte kort hende mellem benene den på hendes trusser bare for at vise hende hvor tæt han faktisk var på hende.

''Så lad os gå på kompromis...''

Han sagde det da han havde sluppet hendes læber efter lidt tid, da hendes læber var meget behagelige at have sine egne imod. Han så en smule flabet på hende inden han trak hende med hen mod saunaen...

''Vi tager saunaen men dropper at bruge håndklæder...''

Han smilede flabet og krængede hurtigt skjorten ned over hendes skuldre så de kunne få den af hende helt. Han så bare roligt på hende, og han begyndte bare at trække skjorten af hende sammen med hendes bh, hvis hun ikke gjorde noget for at stoppe ham, så samtidigt med kyssede han hende op af halsen og fangede hendes læber for at hun skule distraheres fra at han fjernede hendes tøj.
Sajro
Sajro
Novice

Join date : 27/01/13
Antal indlæg : 69
Points : 68
Reputation : 0

Tilbage til toppen Go down

Re: One night - Samuel

Indlæg by Ashley P. Tyson on Søn feb 17, 2013 11:44 pm

”Nåh, og det er du helt sikker på?” Hun smilede bare til have med et drillende, dog stadig virkelig charmerende smil, så man tydeligt kunne se, at det ikke ligefrem var hendes intentioner. De mørke øjne hvilede til at starte med i hans, men efter noget tid gled det langsomt ned ad hans krop. Godt nok var det oftest mænds blikke, der ikke kunne holde øjenkontakten, men når han ikke engang selv gjorde det, hvorfor skulle hun så holde den manglende øjenkontakt? Problemet med mandekroppe var bare, at de helst skulle være veltrænede, før det var noget, man bare havde lyst til at stirre på. Men ved Samuel så han godt ud og hans krop kunne man ikke klage over, men… han havde også en anden tiltrækningsfaktor, som andre mænd sjældent fik - hvilket der ifølge hende lige der var virkelig træls, da det svækkede hendes bedømmelseskræft, noget som hun ikke ligefrem brød sig om.

Et kort grin fløj over hendes læber, da hun hørte hans udtale, men lod det ikke hænge mere i det, hun havde fået sine komplimenter. Og det at stå presset op ad væggen med ham hen over sig, så kunne man faktisk ikke gøre andet end at føle, at det var så sandt, som det nu engang kunne være. Faktisk nød hun dette ufattelig meget, og hun kunne ikke ligefrem klage over ikke at have magten. Hun mærkede en brændende hånd på sine trusser og fik den normale reaktion, som hun plejede i sådanne situationer. Uden at stivne eller andet fjernede hun bare hans hånd i et let greb. Normalt ville hun bare slippe den bagefter, men i stedet for det førte hun den bare ned til sin hofte og talje eller så tæt på hendes røv, som hun nu kunne komme på den, hvis ikke det var fordi der var en væg, den stod presset op ad.

”Det lyder da ikke, som noget ordenligt kompromis, men lad gå da” grinede hun bare let og prøvede lidt at skjule hendes åndedræts lidt hurtige tempo. Derfor var det næsten en glæde for hende, da han trak hende med hen imod Saunaen.

Øjnene lukkede sig langsomt i, da han kyssede hende op ad halsen, og da han læber fangede hendes kyssede hun med, samtidig med, at hun frivilligt hjalp med at fjerne skjorten og bh’en. Da de to ting var fjernet listede hun sig ud af hans greb ved hjælp af et kort sving, hvorefter hun kort kiggede på ham med et charmerende smil, hvorefter hun bevægede sig over imod saunaen. Før hun dog nåede derover, gik hun over til en stak håndklæder, der lå fremme, hvor hun tog et enkelt håndklæde ud og viklede det omkring sig selv, før hun genopførte sin vej over mod saunaen. ”Håndklæderne må kun benyttes af pigerne,” sagde hun bare drillende og så sig kort over skuldrene, før hun krængede sine trusser af og smed dem hen imod det sted, hvor hun havde taget håndklædet. Derefter gik hun bare ind i saunaen og satte sig ned for at vente på ham med benene overkors og et indre væddemål om, hvor hurtigt han ville komme ind til hende.
Ashley P. Tyson
Ashley P. Tyson
Novice

Join date : 17/11/12
Antal indlæg : 89
Points : 78
Reputation : 0

Tilbage til toppen Go down

Re: One night - Samuel

Indlæg by Sajro on Man feb 18, 2013 12:13 am

Han lod hendes spørgsmål hænge da han følte at hun havde svaret det selv lidt. Han smilede ganske still og roligt til hende. Han smilede sagte mens han stille og roligt gik med hende ned til badeværelset. Gad vide hvor frisk hun var? Han grinede lidt over sine egne tanker. Han fandt dette morsomt. Hun var en skøn personlighed og så det krop hun havde gjort absolut ingen skade overhovedet. Han smilede ganske roligt til hende mens han stod med hende op af væggen. Han kunne mærke på hvordan hun flyttede hans hånd at hun godt kunne lide at have ham tæt på sig alligevel selv om hun lidt forsøgte at skubbe ham væk.

''Nååå du kan alligevel godt lide det...''

Han trak hende kort indtil sig ved at tage hende på røven inden han hev hende med over til Saunaen hvor han fik smidt hendes tøj, og nåede denne gang at se hendes smukke krop i mindre tøj end tidligere hvilket for ham var ganske ganske godt. Han kunne da lide det.

''Jamen så lad da gå... SÅ må jeg vel sidde nøgen...''

Han grinede og gik ret hurtigt ind til hende efter han havde smidt det sidste af hans eget tøj. Han gik ganske roligt og virkede ikke flovt over det at han var nøgen og hun kunne se på hans krop helt. Han grinede lidt til hende, og han gik over til hende, på trods af at hun nok kunne se at de var af samme race på hvordan hans krop reagerede lige nu... Han var hurtigt ovre ved hende og skubbede hende ned at sidde hvor han kyssede hende lidenskabeligt mens han lagde en hånd på hendes nakke, og holdt hende ind mod sig...

''Hvad så er det godt med noget varme? Eller fik du nok tidligere?''

Han grinede da han havde jo godt havde lagt mærke til hvordan hun reagerede på det når han var tæt på hende og speciet når han kyssede hende.
Sajro
Sajro
Novice

Join date : 27/01/13
Antal indlæg : 69
Points : 68
Reputation : 0

Tilbage til toppen Go down

Re: One night - Samuel

Indlæg by Ashley P. Tyson on Man feb 18, 2013 12:40 am

Hendes blik hvilede på ham, da han sagde ordene. ”Hvad er der ikke at kunne lide?” Spurgte hun bare, ”Vil du da hellere have, at jeg var mere afvisende?” Stemmen blev mere drillende, og man kunne høre, at hun ikke lige frem havde lyst til det, men dog skulle hun drille ham lidt. En varm hånd lagde sig på hendes røv, og hun kunne se, at han havde opfanget det, men hvad skulle han ellers have gjort? Han kunne trods alt læse hendes følelser, selvom hun håbede, at han ikke brugte den evne nu og godt kunne mærke det uden.

”Det var da også det, jeg havde håbet,” svarede hun ham bare, før hun nåede ind i saunaen. Til hendes fornøjelse kom han næsten hurtigere end hun havde regnet med, hvilket bare fik hende til at smile. Et smil, som voksede endnu mere, da hun fik hele hans krop at se.

”Du virker langt fra flov,” grinede hun bare stille og hentydede til hans rolige gang, og sådan set også, hvordan hans krop så ud lige der, før hun mærkede ham mod hende. Hun gengældte hans kys og mærkede, hvor hun slap taget i håndklædet og selv lagde begge sine arme omkring ham og blottede sit det mest af sin krop til, hvilket hun i øjeblikket overhoved ikke lagde mærke til.

”Man kan aldrig blive for varm,” smilede hun bare lidt mere selvsikker i, at hun faktisk godt måtte have opført sig, som hun gjorde før. Hun trak ham bare en smule ud fra sig, hvor hun tippede det rundt og lagde ham nede, hvor hun satte sig ovenpå ham på hans hofter, hvor håndklædet dog stadig imellem dem. Langsomt lænede hun sig ned over ham og startede med at kysse han brystkasse, hvor hun langsomt bevægede sig op til han mund, hvor hun endte med at kysse ham med et passioneret kys, som viste stor erfaring på, hvad det var, hun egentlig lavede. Begge hænder startede omme bag hans nakke, hvor hun langsomt lod den ene slippe og gled ned ud af siden af hans brystkasse og ned imod håndklædet. Et kort øjeblik trak hun sig ud fra kysset, ”måske har du ret i, at vi ikke skal bruge et håndklæde.” Lige da hendes hænder havde grebet fast i håndklædet, og hun skulle til at løfte kroppen en smule op, så hun kunne få det væk, så det kun ville være deres hud mod hinanden, skar en høj alarm igennem hele lokalet. En bippende lyd kom ude fra badeværelset og igennem hele lokalet og ind til dem begge to.

Hele Ashleys krop blev stiv og hun satte sig op, hvor hun lod sin hånd slippe taget i håndklædet, før hun drejede hovedet over imod døren. Hurtigt kravlede hun af ham og rejste sig bare op, ”Fuck,” sagde hun bare. Helt forvirret i hendes hoved og helt glemte tanker om, hvad det var, som hun lige havde lavet og hendes påklædning.
Ashley P. Tyson
Ashley P. Tyson
Novice

Join date : 17/11/12
Antal indlæg : 89
Points : 78
Reputation : 0

Tilbage til toppen Go down

Re: One night - Samuel

Indlæg by Sajro on Man feb 18, 2013 1:06 am

''nej at du er som du er, er da det jeg kan lide ved det her...''

Han grinede lidt ved det. han kunn ikke lade være med at smile ti hende. Hn kiggede ned f hende mens han havde sine læber presset imod hende inde i saunaen. Han kiggede roligt på hende da hun pludseligt valgte t vende ham rundt. Han kunne ikke ade være med at vile have mere end blot det kys hun gav ham. Han vile have det hele og det kunne også mærke da hans arme gled op af hendes ryg og kærtegnede den blidt. Mens han idenskabeigt og passioneret gengædte hendes kys. Han smilede legende til hende gansk blidt.

''Hvad så? Vil du gerne se hvad jeg kan?''

Han grinede og så bev de afbrudt af alarmen. Det var da irriterende han havde ige set muligheden for at gå hele vejen med hende og så skulle en eller anden dum alarm afbryde deres sjov. Han kiggede på hende ganske roligt, men trods det od han hende ikke smutte, og han holdt hende fast efter han havde fjernet håndklædet han smilede ganske roligt til hende da han berørte hendes inderår ganske blidt...

''Nååå hvad så?''

Han grinede stille ti hende. Han smilede bare til hende og han trak hende ned imod sig og kyssede hende lidenskabeigt og passioneret selvom han havde en ide om at det her igesom suttede nu, men han gav ikke op.
Sajro
Sajro
Novice

Join date : 27/01/13
Antal indlæg : 69
Points : 68
Reputation : 0

Tilbage til toppen Go down

Re: One night - Samuel

Indlæg by Ashley P. Tyson on Man feb 18, 2013 1:35 am

”Og hentyder du til min personlig, udseende eller race?” Spurgte hun bare drillende, da hun sagtens vidste at racen nok spillede en afgørende rolle for dette. Det var nok en største drivkraft til, at hun i hvert fald var oppe i det tempo, noget som hun sjældent prøvede så tidligt.

Hans blikke brændte sig ind i hendes hud på en dejlig behagelig måde, en måde som fik smil til at brede sig på hende læber. Hans hænder lagde sig på hendes ryg og kærtegnede hende blidt, hvilket bare gav hende lyst til at fjerne det håndklæde endnu mere. ”Mhm.. jeg tror faktisk, jeg er begyndt at blive lidt nysgerrig,” svarede hun bare med et drillende smil. Hans selvtillid til det han lavede fik hende til at have meget mere mod på trods af den lange tid det var gået med hende, og et eller andet fik hende til at forestille sig, at han ikke ligefrem var den værste at have i sin telefonbog, hvis man endelig skulle mangle noget.

Alarmen gik. Alle tankerne i hendes hoved forsvandt og henvendte sig kun til hen ting. Da hun prøvede at gå væk mærkede hun, at han holdt hende fast. Hun greb bare fast i hans hånd og fjernede den, som hun normalt gjorde. Al lidenskab til, hvad de kunne have gjort sammen, forsvandt og hun kunne ikke se det fantastiske i det lige nu. ”Ikke nu,” svarede hun bare og afbrød hans kys på en ufølsom måde, hvorefter hun blev fri af hans greb og gik ud af døren fra saunaen og videre op imod værelset til hendes kjole - lidt ligeglad med, at hun intet tøj havde på. På værelset greb hun bare fast i hendes kjole og vendte den rundt, hvorefter hun fandt en lille lomme med en mobil deri, tog den op og tastede hurtigt et nummer ind, hvilket med det samme afbrød alarmen, som havde spillet fra den. Hendes stemme begyndte at flyve igennem rummet, en stemme, som havde fået en dyb ærbødighed. Utålmodigt gik hun rundt i lokalet, stadig ikke iført noget, og lyttede det meste af tiden, hvorefter hun kort snakkede nogle gange. Med ryggen mod døren til værelset stoppede hun op holdt en hånd over telefonen og råbte, da hun ikke helt vidste, hvor langt væk Samuel var: ”Er det muligt at komme til Kult nu? Eller går der først en båd og tog i morgen?” På en side havde hun lyst til, at han skulle svare hende, at der først var en afgang i morgen, men på den anden side mærkede hun frygten for at blive for længe.
Ashley P. Tyson
Ashley P. Tyson
Novice

Join date : 17/11/12
Antal indlæg : 89
Points : 78
Reputation : 0

Tilbage til toppen Go down

Re: One night - Samuel

Indlæg by Sajro on Man feb 18, 2013 1:51 am

Han blev kort en smue såret over det at hun bare afbrød det sådan. Det var dog også fordi hun gjorde det så koldt og nærmest helt uden følelser. Det gjorde ham idt såret. Han smilede dog bare til hende og han ville ikke give op. Han havde ikke bare tænkt sig at give op fordi hun valgte at afbryde deres hede aften. Han så ganske stille på hende og da han så hørte hendes spørgsmål omkring hvornår hun kunne komme væk derfra. Han vidste at med de rette penge var det muligt at komme hjem ville han beholde hende lidt endnu så han ikke var helt ved siden af...

''Du bliver desværre nød til at vente til imorgen...''

Hn var kommet op til hende ganske stille og roligt. Han kiggede roligt på hende med et lettere flabet og frækt smil. Han kiggede ganske roligt på hende da hun endeligt havde fået agt på og han gik så ind til hende fordi han ville ikke stoppe endnu han havde stadig lysten og han var sikker på hun også havde lidt...

''Du skal da også bare være kedelig?''

Han grinede lidt mens han gik hen imod hende, og hvis hun ikke virkede til at ville stoppe ham ville han skubbe hende ned på sengen og læne sig ned og kysse hende op af halsen. Han kunne da også håbe på at hans lugt han svagt omkring hende endnu og kunne hjælpe det hele lidt på vej.
Sajro
Sajro
Novice

Join date : 27/01/13
Antal indlæg : 69
Points : 68
Reputation : 0

Tilbage til toppen Go down

Re: One night - Samuel

Indlæg by Ashley P. Tyson on Man feb 18, 2013 2:10 am

Da det gik op for hende, at han stod i samme lokale som hende, drejede hun sig bare rundt, stod et øjeblik og stirre på ham, mest på hans ansigt, men dog kort gled den ned ad hans krop. Langsomt åbnede hun munden og begyndte bare at svare, at det ikke kunne lade sig gøre denne aften og måtte vente til i morgen. Hun stod stille og kiggede bare på ham med et alvorligt ansigtsudtryk, mest af alt fordi samtalen ikke var den sjoveste, hvor hun skulle grine til. Hans smil gjorde intet indtryk på hende lige i dette øjeblik. Til sidst kiggede hun bare ned i jorden og lukkede øjnene, hvor hun sagde med et stille stemme: ”Ja, far.” Så lagde hun bare på, og stirrede op på ham igen.

Det tog hende et øjeblik, før hun kunne se det sjove i det, han sagde, ”undskyld, men når en far er strikt og stadig ser en, som ens lille dydige pige, så kan man ikke misse sådan noget.” Et let smil ramte hendes ansigt, og da han langsomt gik over imod hende ændrede hendes humør sig helt igen, da hun fik et kort blik af hans krop endnu engang og hans duft overvældede hende. ”Men… vi har til i morgen, så du burde have en god idé til, hvad vi kan få tiden til at gå med,” hun smilede drillende og frækt til ham. Han lod sig frivilligt falde ned på sengen, og det sidste stykke tvivl, som havde været fanget i hende blev hvisket væk, da hun mærkede hans kys på hendes hals. Før han nåede alt for mange kys på halsen, lagde hun hænderne omkring hans hoved og førte det i stedet op til hendes læber, hvor hun kyssede ham lidenskabeligt. Et eller andet i hende gav hende en trang til at sige undskyld overfor hendes behandling af ham lige før, men alligevel kunne hun ikke få sig selv til at afbryde kysset, og så virkede det også mærkeligt at skulle undskylde til ham, han var trods alt ikke en, som bestemte over hende.
Ashley P. Tyson
Ashley P. Tyson
Novice

Join date : 17/11/12
Antal indlæg : 89
Points : 78
Reputation : 0

Tilbage til toppen Go down

Re: One night - Samuel

Indlæg by Sajro on Man feb 18, 2013 2:25 am

''Nååå jamen så okay, blev lige lidt skuffet...''

Han sagde det legende og grinende. Han var kort blevet skuffet men da der ikke var nogen grund til at give op så var det ret hurtigt gået over igen. Han smilede ganske stille ned til hende mens han blev ret overrasket over at hun hev hans æber op til hendes men han kyssede hende bare lidenskabeigt, mens han hev hende lidt længere ind på sengen hvor han rullede lidt ned på siden, mens han hånd gled ned af hendes krop, med blide fjerlette strøj og ned mellem hendes ben hvor han ganske stille begyndte at kærtegne hende inden han stille lod et par fingre glide op i hende som han bevægede ganske roligt.

''Solen går ned nu...''

Han hviskede det bidt imod hendes læber mens han med den ene fod lige sparkede til den kontak der vill få gardinet til at rulle fra så vinduet var blottet. Han smilede til hende ganske roligt, og mens gardinet rullede fra fandt han beskyttelse frem og tog på før han trængte op i hende ganske blidt, han begyndte langsomt at bevæge sig frem og tilbage i hende, mens han kyssede hende lidenskabeligt. Han kiggede roigt på hende da han slap kysset og han nappede hende blidt i underlæben.

''Mmmhhh...''

Han mumlede nydende med hendes læber mellem hans tænder. Han kunne ikke andet end nyde det. Hun føltes godt af en eller anden grund var dette bare fantastisk. han kunne dog ikke lade vær med at være nervøs for om det gjorde ondt på hende da hun ve ikke havde fået noget omtrendt så længe som han havde og så havde han da hørt om at kvinde kunne få ondt når de gjorde det igen...

''Nu gør det ikke ondt vel?''

På trods af at hans stemme var omsorgsfuld, var den også drillende og en smue flabeet.
Sajro
Sajro
Novice

Join date : 27/01/13
Antal indlæg : 69
Points : 68
Reputation : 0

Tilbage til toppen Go down

Re: One night - Samuel

Indlæg by Ashley P. Tyson on Man feb 18, 2013 3:17 am

”Kan jeg godt forestille mig,” hun stod stille, igen med tanken om faktisk at sige undskyld for sin opførelse. Hendes mund åbnede sig langsomt, ”Du må… undskylde,” hun smilede skævt til ham, men nåede ikke så meget, før hun lå nede på sengen.

Da hun mærkede hans hånd imellem sine ben tvang hun sig selv til ikke at fjerne den, som den normale reaktion hun plejede at have. Halvvejs svært og halvvejs nemt var dette. Mest af alt fordi hun skulle vende sig til tanken om, at det faktisk var muligt. Hendes øjne lukkede sig i og hun bed sig i læben, da hun mærkede hans fingre inde i sig. ”Mhm…” svarede hun bare og havde næsten ikke hørt hans ord med mærkede hun hans læber og deres nærvær. Dog reagerede hun, da sollyset ramte dem, og hun drejede kort hoved for at se på det, før hun igen så på ham og smilede stille.

Hun havde helt opgivet at finde på undskyldninger ikke at gøre det, og havde helt opgivet at vise afvisende overfor ham, så da han trængte op i hende lukkede hun øjnene og kyssede med på hans kys. Hun prøvede at slappe af i hendes krop, men kunne sagtens mærke, at det var lidt lang tid siden. Munden blev frivilligt åbnet, da hun bed hende i læben, hvilket fik hende til at reagerer en smule mere. Hun lod sine hænder glide ned over hans ryg og lod benene vikle sig op omkring ham.

Hendes øjne åbnede sig, da han begyndte at snakke, og hun smilede bare til ham. På sin vis gjorde det en smule ondt, men øjeblikket fik alt til at virke fantastisk. Hans smil vækkede et lidt frækkere smil på hendes egne læber. ”Gør det da ondt på dig?” Var hendes svar bare til ham for at drillende ham med hans omsorgsfulde stemme og det at han spurgte, hvilket faktisk bare fik hende til at blive lidt mere rørt overfor ham, da det viste, at han faktisk bekymrede sig om det.
Ashley P. Tyson
Ashley P. Tyson
Novice

Join date : 17/11/12
Antal indlæg : 89
Points : 78
Reputation : 0

Tilbage til toppen Go down

Re: One night - Samuel

Indlæg by Sajro on Man feb 18, 2013 3:32 am

Han smilede legende til hende ganske stille. Det var fantastisk Han havde ikke lige forestillet sig at det ville være helt fantastisk. Han kiggede ganske stille på hende med et helt roligt blik. Han fandt det morsomt at hun ikke denne gang virkede til at ville have magten over ham. Han var egentligt glad for det fordi han var en mand og han kunne godt lide at han havde magten lidt at han kunne vise at han var den stærkeste og ikke hende. Han så ned på hende mens han bevægede sig frem og tilbage glad for at hun havde givet sig hen til det...

''Nej nej jeg har ikke ondt... men det er da overraskende skønt...''

Han grinede lidt da han sagde det, og det var faktisk alt for lang tid siden han sidst havde haft sex så det var da et mirakel han stadig købte beskyttelse men han mente bare at man jo aldrig kunne vide. Han så på hende sukke og stønne lavt, hun var da en smule sød.

''Kom med...''

Han grinede da han lagde sine arme om ryggen på hende og løftede hende med sig op. Han gik så ind i stuen med hende mens han stadig bevægede sig ganske langsomt frem og tilbage i hende. Han smilede drilsk da han nappede hende blidt i halsen

''Du skal vel også lave lidt?''

Han smilede flabet og nappede hende blidt i læben inden han lod sig glide ned at sidde på gulvet med ryggen imod ruden i stuen, sådan at han kunne lade hende være den aktive og ride ham lidt... Han kyssede hende på brystet og op af hendes hals til han greb om hendes nakke lidt blidt og han kyssede hende lidenskabeligt og passioneret.
Sajro
Sajro
Novice

Join date : 27/01/13
Antal indlæg : 69
Points : 68
Reputation : 0

Tilbage til toppen Go down

Re: One night - Samuel

Indlæg by Ashley P. Tyson on Man feb 18, 2013 3:59 am

Af en eller anden grund havde hun ingen intention om at skulle lede lige der, men måske var det bare til at starte med, da hun altid havde en ting med at blive domineret for længe af gangen, hvilket kunne få hende til at føle sig svag, noget hun ikke gad være. Men lige der, lod hun bare hoved falde bagover og nød øjeblikket og prøvede at ignorer den milde smerte, der stadig var der en smule. ”Ja,” svarede hun bare og lagde sine hænder om til hans hals, ”Bedre end jeg huskede.” Faktisk var hun lidt i tvivl om det kun var ment som en kompliment, eller at det bare havde været så lang tid siden sidst, at hun ikke kunne huske det helt.

Det tog hende noget tid, før hun fattede, hvad det var, han ville med hende, men hang bare fast på ham, og blev egentlig lidt overrasket over, hvor nemt han havde ved at løfte hende op. Overskuddet fejlede heller ikke nåede, opdagede hun, da han nappede hende i halsen. Et smil tegnede sig på hendes læber, da sat satte sig ned medh hende ovenpå sig, langsomt begyndte hun at bevæge sig op og ned. ”Var det for hårdt at gå til, at du kunne fortsætte?” Spurgte hun bare med et drillende smil på læben. Hendes hoved lænede sig en smule bagover, indtil at hun mødte ham i et kys.

Hendes øjne lukkede sig i, mens hun bare lod kroppen arbejde for sig selv. Helt optaget af akten opfattede hun intet andet, hvad der skete omkring hende. Opdagede overhoved ikke det ekstra par øjne, som pludselig blev hæftet fast på hende fra den anden side af glasset. Først da hun åbnede sig øjne og lænede sig ind imod Samuels øre for at hviske nogle ord opdagede hun manden på den anden side at glasset. Hendes krop stivnede efter et øjeblik, da det var gået op for hende, hvem denne mand var. Et hvin røg over hendes læber, og hun var splittet mellem at trække sig ind imod Samuel og skjule sin krop på den måde eller at skubbe sig væk fra ham og finde et tæppe og udsætte ham. Først da manden udenfor vinduet forsvandt og dukkede op inde i lokalet besluttede hun sig og så rundt i lokalet for at lokaliserer nogle tæpper. Hurtigt rejste hun sig op og løb hen for at tage et tæppe for hurtigt at vikle det om hende selv, hvorefter hun åbnede munden: ”Far, hvad laver du her?”

Manden, som før havde været udenfor vinduet og nu stod midt på stuegulvet, stirrede kun et kort øjeblik på datteren, før blikket rettede sig ned på Samuel. Mandens havde gråt hår, et lidt hærget ansigt, som lignede en, der var 60 år gammel, jakkesættet var skræddersyet, hvilket var det samme med skoene. Intet overhoved havde en plet på sig. Hans mund var i en lige linje i et halvvejs vred ansigtsudtryk og halvvejs neutralt udtryk. De mørke øjne hvilede stadig på manden på gulvet, men blev rettet over imod hans datter, da han hørte hendes stemme, men i stedet for at svare pegede han på Samuel, ”Hvem er det?” Spurgte han, so om at Samuel intet væsen var.
Ashley P. Tyson
Ashley P. Tyson
Novice

Join date : 17/11/12
Antal indlæg : 89
Points : 78
Reputation : 0

Tilbage til toppen Go down

Re: One night - Samuel

Indlæg by Sajro on Man feb 18, 2013 4:11 am

Han smiede bare og han grinede ganske stile og roigt til hende da hun spurgte om det havde været for hårdt at gå. Han mente dog ikke det havde været for hårdt så han rystede bare på hovedet af hende og nappede hende i halsen for at vise hende at han altså ikke var særligt umattet af den smule. Han grinede da han så sukkede og halvejs stønnede imod hendes læber da hun begyndte at bevæge sig op og ned. Det føltes helt fantastisk.

''Ja det er du da god til...''

Han grinede lidt da hun fortsatte mens han sagde det, men han stivnede da hun hvinede og han mærkede hende kort trykke sig ind imod ham, hviket gjorde ham ret glad fordi han følte denne evne til at bskytte men så trak hun sig væk og dækkede sig sev. Han gjorde hende ret hurtigt kunsten efter med et knaldrødt ansigt.

''Hvad pokker? Inviterede du ham over?!''

Han så kort på Ashey men så valgte han at kigge væk fra dem begge. Han vidste ikke ige hvad han skull sige mere men han vaægte at bive stående idt med en rank hodning for at vise han ikke var bange eler svag, men stadig var han da ikke glad for det der foregik der. Han gik idt rundt men ikke ret meget da han stadig var nervøs. At han ikke blev tiltat sev pissede ham da lidt af.

''Jeg kan godt tale for mig selv.''

Han så på manden og hans bik hviede på mandens øjne på trods af at de ret hurtigt ged der fra grundet situationen hvor han havde det ret skidt med at hendes far havde set dem. Han var virkeig flov.
Sajro
Sajro
Novice

Join date : 27/01/13
Antal indlæg : 69
Points : 68
Reputation : 0

Tilbage til toppen Go down

Re: One night - Samuel

Indlæg by Ashley P. Tyson on Man feb 18, 2013 4:23 am

Ashley så forvildet rundt mellem de to mænd, men blikket endte på Samuel. ”Hvorfor skulle jeg dog invitere ham over, for bagefter at gøre det med dig?” Spurgte hun ham med et lettere irriteret tonefald, da hun ikke kunne se, hvorfor det var han dog spurgte. Det ville have været dumt af hende bare at tænke på det. Hvis hun havde ønsket at inviterer ham over havde hun nok taget tøj på. ”Jeg ved ikke engang, hvad din adresse hedder.” Hun sukkede bare til ham, og tog endnu et tæppe fra sofaen og kastede den til Samuel, som et tegn på, at han skulle dække sig lid til.

Faderen kiggede kun kort over på Samuel, før han så på Ashley igen, som stod stille og klingede sig fast til tæppet omkring hende. Han drejede derefter sin krop imod Samuel og pustede sin brystkasse en smule op for at vise, at han alligevel var den ældste og mest erfarne af de to. ”Hvem er du så? Hvor kender du min datter fra? Hvor længe har dette stået på? Og hvad bilder du dig ind at røre hende uden min tilladelse?” Spurgte han bare for at hakke en smule ned på Samuel. Mest af alt fordi han var lidt ligeglad med Samuels følelser og bare ville vide, at denne idiot ikke ødelagde et eller andet i hans elskede datter. Han vidste selvfølgelig godt savnet til folk af egen race, men derfor mente han stadig ikke, at det var godt bare at være sammen med alle dem, som man nu kunne finde.

Ashley stod ovre ved sofaen og havde mest af alt lyst til at bryde ind, men hun vidste, at hvis hun gjorde det ville hun få Samuel til at virke svag og ikke mand nok til at tage vare på sig selv, hvilket ville få faderen til at angribe ham endnu mere, så mest af alt håbede hun, at han bare ville holde sin ryg rank og svare ordenligt.
Ashley P. Tyson
Ashley P. Tyson
Novice

Join date : 17/11/12
Antal indlæg : 89
Points : 78
Reputation : 0

Tilbage til toppen Go down

Re: One night - Samuel

Indlæg by Sajro on Man feb 18, 2013 4:37 am

''Sorry det her er bare ikke ige en situation jeg er vant til at stå i.''

Han kunne ikke lade være med at grine af det indvendigt, selvom han også var nærmest skrækslagen over det der skete. Han var sgu ikke vant ti at en kvinde på hans egen alder stadig ver beskyttet af hendes far, så han havde ingen anelse om hvad pokker han skulle svare hende eller faren, han slappede dog en smule af da han blev tiltalt hvilket var en hel del rarere end at hun snakkede for ham.

''Jeg hedder Samuel Robertson, er arkitekt, mødte din datter tidligere ved operaen, Så det har kun stået på for denne dag, men allerede nu kan jeg sige din datter er velopdraget.''

Det sidste af hans spørgsmål var knap så fedt, fordi han ikke lige vidste hvordan pokker han skule svare fordi han kunne smide den over på Ahsey men så virkede han svag. Han havde dog stadig rank ryg og hans eget bryst var også skudt en smule frem.

''Jeg bad ikke om deres tilladelse da jeg havde en forestilling om at du har opdraget din datter korrekt nok til at hun selv kan sige nej.''

Han var sikker på at faren nok skulle finde noget at gøre imod det her. Så han var egentigt en smule irritabel indvendig, lige der hagede han sig til hvad Ashley følte for at kunne fornemme hvordan han klarede sig lige nu. Han kiggede på manden og knækkede en smule i nakken som et halvt buk, da han så gav den gamle mand en undskyldning.

''Men jeg vil undskylde for min uformelle opførsel overfor dem og deres datter.''
Sajro
Sajro
Novice

Join date : 27/01/13
Antal indlæg : 69
Points : 68
Reputation : 0

Tilbage til toppen Go down

Re: One night - Samuel

Indlæg by Ashley P. Tyson on Man feb 18, 2013 4:55 am

”Kan jeg forestille mig,” svarede hun bare med et skævt smil og kiggede over på ham, lidt lettet over, at han på sin vis virkede okay over det, men at hun dog stadig kunne se, at han vare bange, hvilket hun dog ikke kunne komme udenom, at det var unormalt.

”Så du har kun kendt min datter kort tid og alligevel ender I sådan et sted?” Begyndte han bare, som svar til det, ”Men derfor skal du stadig tage højde for, at du er manden, som burde tage ansvar for, at spændingen over jeres fælles race kan føre jer ud i nogle dumme situationer, som I måske ikke ville være kommet ud i, hvis I var normale mennesker,” han spyttede lidt på ordet menneske, som om at det var helt forfærdeligt at se, at man nogensinde kunne være et menneske og stadig have lyst til sådan noget. Han trådte langsomt et skridt hen imod Samuel og fulgte hans buk med blikket. ”Hvor seriøst regner de så med, at det bliver med min datter? Og er de en af de mænd, som lader kvinderne tage styringen, og ikke selv kan mande sig op til andet?” Spurgte han bare endnu engang og med det sidste spørgsmål kiggede han kort ned på den plads Samuel og Ashley havde siddet, som tegn på, at han snakkede om den stilling, han tog dem i færd med.

Ashley spærrede sine øjne en smule op og trådte et skridt hen imod Samuel, da hun hørte de to sidste spørgsmål. ”Far, lad ham ikke svare på de spørgsmål,” sagde hun bare og stirrede på faderen med et bedende blik. Hun gennemtænkte muligheder for at få faderen til at se det fra et andet syn af, men kunne ikke komme med nogle. I stedet stoppede hun bare op ved siden af Samuel og følte en trang til at lægge sin arm i hans , men vidste, at alt dette afhang af Samuels svar. I det øjeblik kunne hun også bare se, hun ville skåne Samuel en smule, så hun prøvede at gøre sig åben i sine tanker og frigøre sine følelser en smule, så han kunne mærke, at hun godt ville spille med på hvilket som helst svar han skulle finde på til det med, hvor seriøse de havde tænkt sig at blive.
Ashley P. Tyson
Ashley P. Tyson
Novice

Join date : 17/11/12
Antal indlæg : 89
Points : 78
Reputation : 0

Tilbage til toppen Go down

Re: One night - Samuel

Indlæg by Sajro on Man feb 18, 2013 5:43 am

''Ja.''

Han sagde det bare ganske roligt. Han sagde ikke mere end det fordi han vidste at faderen bare var ude på at køre ham ned. Han havde ikke andre tanker om den mand, end at han ikke ville andet end at få ham til at stå dårligt, men han mente ikke han ville være et dårligt parti for hans datter nej tværtimod. Han smilede roligt til Ashley for at vise hende at han stadig hodt hovedet og håbet højt. Han kiggede på hendes far igen da der kom mere ud af hans mund.

''Det kan du muligvis have ret i men, alligevel virker du som en mand der kan lære din datter hvordan hun ska opføre sig med mænd?''

Han så roligt på manden og han var da ikke særligt glad for at han stillede de spørgsmå. Han kiggede roligt på ham, og han lavede så en bevægelse med hånde til hende om at hun ikke behøvede at bryde ind, og at han godt kunne klare sig selv fordi det kunne han da.

''Jeg kan lade hende få styringen når jeg mener det er passende, og stillingen er jo blot behagelig... Grundet den intimitet og nærhed man kan have med hinanden''

Han valgte bare at sige det sådan fordi det med intimitet og nærhed var grundet at han godt kunne lide det lettere romantiske ved sex, fordi han aldrig bare ville have sex med nogen han ikke kunne lide som person. Han så roigt på ham.

''jeg ville da ikke have noget imod at have noget seriøst med din datter, da hun er en fantastisk pige der er opdraget godt.''

Han sagde bare sin ærlige mening og han lavede et lille skridt i retning af hende, og han kiggede så på faderen. han ville nok ikke gå direkte i mod faren, men alligevel ville han nok godt kunne finde på at se hende i skjul hvis faderen var så meget imod det.
Sajro
Sajro
Novice

Join date : 27/01/13
Antal indlæg : 69
Points : 68
Reputation : 0

Tilbage til toppen Go down

Re: One night - Samuel

Indlæg by Ashley P. Tyson on Man feb 18, 2013 5:55 am

Faderen stirrede bare på Samuel med et hårdt blik. Egentlig ville han helst ikke have at Samuel skulle have hans datter - det var der ingen, der skulle - men denne man svarede i hvert fald sandfærdigt. Dette måtte man give ham. Dog brød han sig ikke ligefrem om tanken med at sin elskede Ashley var faldet i sådan en fælde med denne mand.

”Jeg, som mand, kender ikke kvinde tankegang, og jeg har prøvet at opdrage hende så godt som muligt, men uden en moder kan dette nogen gange være svært,” svarede han bare med en stemme, som fik lagt ansvaret væk fra ham og igen til at hænge på Samuel, som om at han skulle have taget højde for sådan noget. Faderens øjne blev en smule snævre, da han hørte Samuel snakke om den intimitet, som han tolkede som en god ting. Det lød ikke kun, som sex, men stadig var der noget, der bare virkede forkert.

”Så du mener også selv, at du tjener penge nok til at kunne forsørge hende, og du har styrken til at stå imod hende?” At stirrede bare på Samuel med et koldt blik, hvilket bare blev endnu skarpere, da Samuel gik imod Ashley.

Ashley stod bare stille og stirrede på sin far og derefter op på Samuel. Hun havde på en grund ikke lyst til at holde mund, da hun ikke ligefrem kunne lide at se sin far spørge denne mand, men derfor vidste hun, at hun ikke havde nogen anden mulighed end at holde mund, hvis at dette skulle lykkedes. Derfor kiggede hun kort ned i jorden og beholdte bare blikket der, selv da Samuel sagde, at han ikke ville have noget imod det seriøse, mest af alt fordi hun regnede med, at han ikke mente det. Selv kunne hun ikke se nogen grund til det, og syntes bare det var synd for ham, at han skulle udspørges af hendes fader i så lang tid over sådan en lille ting.
Ashley P. Tyson
Ashley P. Tyson
Novice

Join date : 17/11/12
Antal indlæg : 89
Points : 78
Reputation : 0

Tilbage til toppen Go down

Re: One night - Samuel

Indlæg by Sajro on Man feb 18, 2013 6:11 am

Han følte at denne mand virkeligt ikke kunne finde ud af at tage noget ansvar selv. Hans tanke var da at han alligevel ikke skulle prikke til ham på den måde. Han grinede ganske stille og roligt, men det var nu mest i ham selv han gjorde det. han kiggede på faderen ganske stille og roligt.

''Det kan du nok have ret i, men nu kender jeg jo ikke hends baggrund eller familie.''

Han smilede ganske roligt til Ashley. Han kiggede roligt på hende. Han vidste ikke hvad hun tænkte om hende. Han kiggede roligt på hende. Han vidste ikke lige hvad han kunne gøre for at vinde hendes fars gunst. Han kunne ikke lide det her ret meget. Han kiggede roligt på hende og han vidste ikke hvordan ahn stod.

''Jeg mener at jeg ihvertfald ikke ville være et dårligt parti for deres datter, og at jeg heller ikke ville være et dårligt parti som deres svigersøn.''

Han talte ganske roligt fordi han følte sig langsomt mere og mere selvsikker, Han var rigtigt glad for det her efterhåndene. Han gik dog hurtigt tæt nok på Ashley til at han kunne tage fast i hendes arm en smule, sådan at han virkede som om han var der for at passe på hende og trøste hende så hun vidste at det nok sku gå. Han kiggede roligt på faderen.

''Ja jeg kan godt stå imod hende... Du kan da bare spørge hende hvis du ikke tror mig.''

Han så på hende og han blinkede roligt til hende med et stille og roligt drilsk til hende inden han lod hende være hvis hun ikke ville have det.
Sajro
Sajro
Novice

Join date : 27/01/13
Antal indlæg : 69
Points : 68
Reputation : 0

Tilbage til toppen Go down

Re: One night - Samuel

Indlæg by Ashley P. Tyson on Man feb 18, 2013 6:26 am

”Nej, men det er sådan en grund til, at man ikke burde gøre det, jeg greb jer i.” Han stirrede bare på Samuel, ”man ved aldrig om man kan komme til at misbruge noget fra en fortid eller ej,” Og begyndte langsomt at træde hen imod ham, enten at det kunne føleles som om, at han ikke ville have ham tættere på Ashley eller at han ville hilse. ”Og du er helt sikker på, at du godt kunne tænke dig at være min svigersøn?” Han stirrede bare på Samuel og stoppede op, da Samuel tog fat i Ashleys arm og stirrede på hende, analyserede det blik han sendte hende, dog kunne han ikke helt finde ud af, om han brød sig om det eller ej. ”Det eneste jeg vil vide er, om du er mand nok til hende. Og indenfor det punkt kan dine ord betyde nok så meget, men det vil aldrig kunne bevise sig uden handling.”
Faderen rakte Samuel sin ene hånd frem imod ham: ”Mit navn er Osmond Tyson. Det er okay, hvis I går ind og får noget tøj på.” Efter hans korte hilsen gik han bare neden under til den nederste sal, hvor han hurtigt fandt frem til køkkenet.

Ashley kiggede op på Samuel og smilede skævt, da han tog hendes hånd, men sukkede bare lettet, da faderen hilste ordenligt på Samuel, da hun så vidste, at han nu var inden for. Hendes blik gled ned ad sig selv, da det gik op for hende, at hun kun havde tæppe vilket om sig selv. Først da faderen var smuttet ned ad trapperne tillod hun sig at kigge op på Samuel igen. Hun stillede sig ind foran ham og stillede sig op på tæerne, hvor hendes læber endte ud foran hans øre, ”du må undskylde… min far er lidt beskyttende… og hvis der er noget, du ikek vil have, han skal høre nu, bliver du nok nød til at hviske - han har en god hørelse,” hviskede hun bare og trak sig langsomt væk fra ham igen, før hun drejede rundt på hælen og gik hen imod soveværelset, hvor hun bare på vejen smed tæppet hen på sofaen igen. Inde i værelset fandt hun bare hurtigt sin kjole og begyndte at finde hoved og hale i det, hvilket hun dog havde lidt svært ved at koncentrere sig om, da hendes tanker var fyldt af den samtale, der lige var sket.
Ashley P. Tyson
Ashley P. Tyson
Novice

Join date : 17/11/12
Antal indlæg : 89
Points : 78
Reputation : 0

Tilbage til toppen Go down

Re: One night - Samuel

Indlæg by Sajro on Man feb 18, 2013 6:36 am

''Det kan da være lige meget når jeg aldrig har haft i mine tanker at udnytte din datter. jeg vil hende kun godt.''

Han så roligt på hende. Han havde ikke nogen grund til at være bange for faderen så da han spurgte om han havde lyst til at være hans svigersøn nikkede han bare i første omgang. Han kiggede sig stille omkring inden han endelig valgte at svare med ord også denne gang. han kiggede roligt på ham.

''Jeg er ikke bange for dig, du har min respekt men ikke min frygt...''

Han så ham bare i øjnene nikkede til hans ord om at han bare ville have han var mand nok til hans datter. Han kiggede så på AShley ganske kort fordi det var rart lige at støtte sig kort til hendes smukke smil og ansigt. han kiggede på hende og derefter på faderen. Han tog hans hånd og gav det et fast håndtryk.

''De er en ærværdig mand...''

Han gik med Ashley ind i hans soveværelse og han tog langsomt sit tøj på og han fandt en ny skjorte frem. Han kiggede på hende da hun snakkede om at hun mente han skulle tale lavt han rykkede sig tæt på hende og hviskede hende i øret...

''Vi må gøre dette færdig en gang... men tro mig jeg kan faktisk lide dig, er endda måske faldet lidt for dig...''

Han nappede hende i øreflippen og kyssede hende blidt på kinden inden han drejede om og gik nedenunder til faderen og kiggede på ham nede i køkkenet.
Sajro
Sajro
Novice

Join date : 27/01/13
Antal indlæg : 69
Points : 68
Reputation : 0

Tilbage til toppen Go down

Re: One night - Samuel

Indlæg by Ashley P. Tyson on Man feb 18, 2013 6:52 am

Ashleys krop stivnede, da hun mærkede ham tæt på sig, og da hun hørte hans ord hjalp det overhoved ikke på hendes i forvejen forvirrende tanker. Det kunne ikke passe, at han var faldet for hende, det ville bare være vildt, men hun var dog enig i, at de måtte færdiggøre det en anden dag, hvilket derfor fik hen til et nikke som svar og lægge hoved lidt til siden, så han bedre kunne komme til. Mest af alt tænkte hun ikke over denne bevægelse, som hun dog normalt ville have kaldt skandaløst at blotte sin nakke og dermed vise underkastelsestegn, men lige der var det ikke sådan. Efter han var gået kiggede hun bare på kjolen igen og fandt endelig frem til åbningen, men hun orkede næsten ikke at tage den på. Hendes blik faldt på sengen, som virkede forfærdelig lokkende. Før hun nåede derover gik hun over til en af hans skuffer og fandt bare den første T-shirt hun kunne finde i den, da hun ikke regnede, at dette gjorde noget. Efter dette lagde hun sig bare under sengen og prøvede at få styr på sine tanker.

Osmond sad neden under og stirrede bare på Samuel, da han kom derned. Hans blik hvilede lidt bagved ham for at se, om han kunne få øje på Ashley. ”Hvor er min datter henne?” Spurgte han bare og stirrede igen på Samuel, mest af alt fordi han faktisk var bekymret for hende. Normalt tog han hende bare med sig, hvis han ønskede det, men denne mand virkede alligevel også respektable nok til at få en chance.

Et kort øjeblik sad Osmond bare stille på stolen, før han bare rejste sig op og gik hen forbi Samuel hen imod badeværelset med skridt, som om at han kendte hele huset ud og ind. Huset fascinerede ham på visse punkter, hvilket nok også var med til at få denne Samuel til at stå i lidt bedre jord. Badeværelset var stort og normalt ville han ikke have tænkt så meget over det, men lige der gad han ikke engang gå ind på badeværelset. Han stod bare stille i døråbningen og stirrede ned på det tøj, som lå ude på gulvet. Et kort øjeblik syntes han, at det var okay, indtil at han fik øje på de trusserne, der lå ovre ved håndklæderne. Hurtigt vendte han rundt på hælen og gik ind imod Samuel. ”Hvor længe har I været i gang?” Spurgte han bare. Alle hans tanker var bygget op om, at det kun havde været det oppe i stuen, men sådan nogle beviser tydede på det andet, hvilket af en grund foruroligede ham forfærdelig meget.
Ashley P. Tyson
Ashley P. Tyson
Novice

Join date : 17/11/12
Antal indlæg : 89
Points : 78
Reputation : 0

Tilbage til toppen Go down

Re: One night - Samuel

Indlæg by Sajro on Man feb 18, 2013 7:27 am

''Hun skue ige gøre sig kar oven på, hun havde noge ting hun skulle ordne...''

Han svarede så godt han kunne ud fra hvordan han havde kunnet mærke hun var. Han smilede ganske stille til hendes far. Han kiggede på ham helt roligt selvom han måske forsøgte at sørge for at Samuel ikke var særlig rolig, nok nærmest at han var ved at stivne af skræk. Han smilede stille da han havde bevæget sig over til badeværelset da han ikke lige huskede at der lagde tøj derude. Han bev derfor overrasket da Han spurgte men han svarede ret hurtigt...

''Altså vi var her lige inden hun ringede til dig, hun havde været over mig hernede, men så valgte hun at ringe til dig og så fortsatte vi lige efter det oven på... Også da jeg mente at det ville være forkert på et badeværelse så er det som om jeg ville skjule det...''

Han talte som en meget mynidg ung mand, det var jo også sådan han følte sig. Han havde altid følt sig myndig, og moden han kunne godt lide kvnder men der skulle noget særligt til før han gik så langt som han havde med Ashley her. Han sendte Faderen et ganske roligt smil.

''Ashley kommer du ikke ned igen?''

Han hævede stemmen lidt men den var stadig blød og varm. Mest fordi i denne situation ville han være nervøs for at tage magten fra hendes far hvis han begyndte at kommandere rundt med hans datter, så kunne han måske føle han ville hugge hans plads også...
Sajro
Sajro
Novice

Join date : 27/01/13
Antal indlæg : 69
Points : 68
Reputation : 0

Tilbage til toppen Go down

Re: One night - Samuel

Indlæg by Ashley P. Tyson on Man feb 18, 2013 8:17 am

Faderen nikkede kort til Samuel, som svaret, før han bevægede sig ud imod badeværelset.

”Så… I var i gang, før hun ringede til mig? Hun havde været over dig; det var hende, der var sprunget på dig hernede? Men… at du ikke ville gøre det på et badeværelse?” Han stirrede bare på ham. ”For jeg så ikke andet end dit tøj og så hendes undertøj på badeværelset, hvilket må betyde, at hun havde været afklædt før. Så enten burde du have lokket hende derned eller er der en anden grund?” Faderen kunne se, at der var et eller andet i vejen med det han sagde, det virkede heller ikke normal at have et boblebad inde på badeværelset og mene at det var forkert at gøre sådan noget på det. Sådan noget kunne han da selv huske fra sin ungdom - han havde trods alt været ung en gang.

Faderen stirrede på Samuel, da han kaldte efter Ashley og forstod ikke helt, hvorfor at dette nu var nødvendigt. Men lod ham bare gøre dette.

Ashley lå bare oppe i sengen, hvor hun faktisk langsomt var faldet i en dyb hvile. Hendes tanker drejede sig om intet, og for første gang i noget tid følte hun sig faktisk afslappet. Hun drejede sig stille om på den ene side og trak dynen op omkring sine skulder, men en smerte begyndte langsomt at vokse i hendes hænder og i hendes knogler, hvilket kunne tyde på at hendes krop langsomt blev svag. Øjnene, som før havde været lukket blev straks åbnet og hun satte sig op i samme øjeblik, som hun hørte Samuels stemme nedenunder. Hendes åndedræt var hurtigt og mest af alt ville hun sørge for at holde kroppen i gang, så hun ikke skulle blive for svag og gennemgå en forvandling. Hurtigt rejste hun sig op, og hoppede en smule rundt, indtil at hun mærkede kontrollen over sin krop langsomt kom tilbage til hende.

Hun trak hurtigt T-shirten af og smed den på sengen, hvorefter hun tog sin kjole på, og prøvede at lukke den, hvilket ikke gik særlig godt med at gå den hele vejen op. Langsomt bevægede hun sig bag neden under, hvor det øverste af hendes baller og hele hendes ryg var blottet, da hun overhoved ikke havde gidet prøve at finde den lille lynlås. Roligt stillede hun sig med ryggen til de to mænd. ”Vil en af jer gide lukke min kjole?” Spurgte hun bare på trods af, at hun kendte hendes fars reaktion på, at hun viste så meget hud til en anden mand, men lige nu var hun lidt ligeglad.
Ashley P. Tyson
Ashley P. Tyson
Novice

Join date : 17/11/12
Antal indlæg : 89
Points : 78
Reputation : 0

Tilbage til toppen Go down

Re: One night - Samuel

Indlæg by Sponsored content


Sponsored content


Tilbage til toppen Go down

Side 3 af 6 Previous  1, 2, 3, 4, 5, 6  Next

Tilbage til toppen


 
Forumtilladelser:
Du kan ikke besvare indlæg i dette forum