Log ind

Jeg har glemt mit kodeord. Send nyt kodeord via email

Keyholes
Teamet: Adminstrator - Moderators
Overall: Regler - Reklamer - For Dig
Guides: Meta Gaming - God ModeVenner Fjender
C H A T
Latest topics
» One night - Samuel
Ons mar 13, 2013 10:11 pm by Ashley P. Tyson

» test
Tors feb 28, 2013 9:11 am by Admin

» Fravær (skal læses)
Tirs jan 29, 2013 7:13 pm by Admin

» A reunification - Jayden Maxwill
Søn jan 27, 2013 9:39 am by Ashley P. Tyson

» Regler for reklame opsætning
Tors jan 03, 2013 1:36 am by Admin

» Styreformen
Tirs jan 01, 2013 2:50 am by Ashley P. Tyson

» Guide - Meta Gaming
Søn dec 16, 2012 2:32 am by Admin

» Guide - God Mode
Søn dec 16, 2012 1:58 am by Admin

» Guide - Venner Fjender
Søn dec 16, 2012 1:32 am by Admin


Regler

Go down

Regler

Indlæg by Admin on Fre dec 14, 2012 10:34 am

REGLER FOR HELE SIDEN
Basic:
Our Universe er en side hvor du kan finde alle former for verdner, det er derfor også en side der tillader ufattelig meget! Her er der ingen til at komme og pege fingre af jer under nogen omstændigheder. Du spiller det spil du har lyst til at spille, dog inden for meget få krav:

1. Power Play, er ikke tilladt, og må kun benyttes under særlige krav.

2. God Mode er heller ikke tilladt med mindre der er aftale med brugeren.

3. Meta Gaming er ikke tilladt med mindre det er aftalt med de andre brugere i plottet.


Der er en hel del ting herinde, som du dog skal kontakte Admin eller Allrounds Moderatorne;

Admin - Ashley P. Tyson - Septie

Hvis du gerne vil have din bruger til at have tilladelse til at emne ét bestemt sted, skal du kontakte en af disse for at få mulighed for det. Hvis du vil have din bruger slettet skal du så men bare lade være med at være aktiv på denne, så bliver den automatisk slettet efter 3 måneder.
Hvad angår karakterer og flere karakterer. Så må du have så mange du vil, vi er ligeglade hvad angår in-aktivitet, da folk og deres karakter skemaer bliver automatisk slettet.

Men du må ikke lave flere karakterskemaer på én bruger. Du må kun have et karakter skema, pr. bruger. Det betyder så også at hvis du vil have en ny karakter, skal du lave en helt ny bruger, og et helt nyt karakter skema, til det bestemte board du vil have den inde på.

Man skal under alle omstændigheder have et karakterskema. Den eneste som ikke har dette, er Admin da denne ikke deltager in-game. Når du emner, kan du starte lige så tosset ud som du egentlig vil. Vi ser bare at når der har med at gøre i et seksuelt emne, så sæt lige (S), * eller x ude foran Overskriften på emnet.
Jeres brugernavn ser vi helst er jeres karakters, fulde navn, eller kaldenavn. I skal sørge for at have skrevet jeres face claim ind til Admin. I emner må I ikke have smileyer i brug!

Vi kræver ikke at du skriver et bestemt antal linje. Det er helt op til dig selv hvad du egentlig har snakket med din emne partner omkring, og hvad i egentlig har aftalt.

Det er dog ellers almindelig opførelse der bliver påkrævet fra alle brugerne, og gensidig forståelse.
Vi tolerer ikke mobning i nogen form, eller en aflastning på folk.

REGLER FOR SIDE BOARDS

DRAGONSLAYER
Der er de samme emne regler for Dragon Slayer som hvad angår resten af siden. Hvad der mere er tale om her, er statusser, og hvem der er hvad.

På Dragon Slayer kan du vælge at være imellem 3-4 forskellige punkter.

Du som bruger har mulighed for at være en af de allerede historiske karakterer som er, beskrevet under historier, inden for hver deres område.

Udviklingen fra det gamle Dragon Slayer til det nye, vil dog blive mere beskrevet end som så meget andet. Det er blevet bestemt at vi nu lever i en moderen tid, vi flere tusind år længere fremme i fremtiden, og har et moderen samfund, dog ikke lige som på jorden alligevel.

Der er en hel skreven historie om alle de ting der foregår på DS. Det er dermed også, en side hvor du konstant kan møde organiserede plots, fra admins, og dens hjælpe admins.
I DS har du mulighed for at stabilisere din egen klan, hvis du lyster for dette. Det er dog Adminen for dette board, der bestemmer om det er unødvendigt med klanen, eller om den godt kan stabeliseras.

Der er flere steder du kan emne i, det betyder så med andre ord, at der er kommet nye verdener. Efter som at planeten Triskir endnu er en planet i udvikling, er det muligt at kunne opfage nye verdener, og så men selv komme med forslag til hvordan og hvorledes du synes plottet skulle være!

Er du interesseret i at oprette Klan eller overtage en allerede plottet karakter, skal du kontakte admin eller moderator;

Jayden Maxwill
Ashley P. Tyson

Han har også rettighed til at tage jeres stilling fra jer hvis han mener, at i ikke passer den godt nok.
Dermed er der også Gossip redaktøren:

Septie
Admin
Admin
Novice

Join date : 15/11/12
Antal indlæg : 40
Points : 16
Reputation : 0
Age : 24

http://ouruniverse.9forum.net

Tilbage til toppen Go down

Tilbage til toppen


 
Forumtilladelser:
Du kan ikke besvare indlæg i dette forum