Log ind

Jeg har glemt mit kodeord. Send nyt kodeord via email

Keyholes
Teamet: Adminstrator - Moderators
Overall: Regler - Reklamer - For Dig
Guides: Meta Gaming - God ModeVenner Fjender
C H A T
Latest topics
» One night - Samuel
Ons mar 13, 2013 10:11 pm by Ashley P. Tyson

» test
Tors feb 28, 2013 9:11 am by Admin

» Fravær (skal læses)
Tirs jan 29, 2013 7:13 pm by Admin

» A reunification - Jayden Maxwill
Søn jan 27, 2013 9:39 am by Ashley P. Tyson

» Regler for reklame opsætning
Tors jan 03, 2013 1:36 am by Admin

» Styreformen
Tirs jan 01, 2013 2:50 am by Ashley P. Tyson

» Guide - Meta Gaming
Søn dec 16, 2012 2:32 am by Admin

» Guide - God Mode
Søn dec 16, 2012 1:58 am by Admin

» Guide - Venner Fjender
Søn dec 16, 2012 1:32 am by Admin


Allround Moderators

Our Universe :: First stage ::   :: Start :: Teamet

Go down

Allround Moderators

Indlæg by Admin on Tors dec 13, 2012 10:55 am

Allround Moderators Professioner:

Allround moderators, er folk der er over hele siden. Det vil sige alle boards, og alle bonus boards. De har noget at skulle sige alle steder, og deres ord hænger lige så meget ved som det gør ved Admin. AM’s har ret til at sætte dig på plads, hvis du har gjort noget galt, de skal også vejlede dig til den rigtige retning.

Allrounds, er online når de kan men gerne flere gange end bare én gang om ugen. De skal være til rådighed så meget som muligt, HVIS der nu ikke er anmeldt fravær. AM’s må gerne have flere brugere end blot én, det skal dog gøres klart at de AM’s kun må have én AM og ikke flere Moderatere stillede bruger. Dog har man ret til, hvis man vil have et board tilføjet hvis man er AM, være Admin for dette Board.

Allrounds Moderateres, er valgt ud for deres professionelle evner, til at dømme, og være retfærdige. De er tildelt ét forum hver til at emne I, men out-of-game har de ret til at færdes over hele siden for at skulle holde øje med brugerne. Det forventes ikke af en AM at vide alt, og holde øje med alt, men så meget som muligt.
Alle moderators er professionelle!
Allround Moderators er Admin's stemme når Admin ikke er tilstede. Det vil sige, at man helst skal henvende sig til Allround's omkring de fleste ting. Da Admin ikke skal stå til regnskab for alt hvad brugerne har af spørgsmål.
Alle Alround's gør hvad Admin beder om hvad angår siden, og skriver det ind som Admin beder om.

Den Allround der kan sætte brugerne ind i deres retmæssige gruppe, er Ashley P. Tyson som dagligt er på. Andre moderators vil komme på løbende som tiden den nu går. Hvis en AM overtræder nogle af de personlige grænser, skal man sige det right away. En AM kan lige ledes som brugerne anmelde vedkommende hvis de føler sig chikneret. Man må spørge dem om alt og intet. Hvis de vælger ikke at svar, skal man ikke blive sure, da det er et valg fra den skrevne AM. Selvfølgelig skal AM'en svare hvis det er side mæssigt, og man har behov for hjælp.

Admin vælger om der skal nye AM's til rådighed, og ingen andre. Hvis man har idéer og Admin ikke er tilstede, skal man gå til en Allround Moderator. For øjeblikket er der; Ashley P. Tyson - Septie som de eneste AM's. Man skal selvfølgelig rette sig efter hvad en AM siger, lige så vel som hvis det var Admin.

Admin sender ikke ansøgnings skema op omkring en ny AM, men gør tingene diskret, og diskutere det med de andre AM's for at høre om deres mening på valget man havde i tankerne.

Hvis der foregår diskussion imellem to brugere, i et åbent fora, har Allrounds ret til at låse emnet, og efterfølgende slette det, for så at gå til bunds i sagen, eller bede personerne om at tage det over en PM istedet for.
Admin
Admin
Novice

Join date : 15/11/12
Antal indlæg : 40
Points : 16
Reputation : 0
Age : 24

http://ouruniverse.9forum.net

Tilbage til toppen Go down

Tilbage til toppen


Our Universe :: First stage ::   :: Start :: Teamet

 
Forumtilladelser:
Du kan ikke besvare indlæg i dette forum