Log ind

Jeg har glemt mit kodeord. Send nyt kodeord via email

Keyholes
Teamet: Adminstrator - Moderators
Overall: Regler - Reklamer - For Dig
Guides: Meta Gaming - God ModeVenner Fjender
C H A T
Latest topics
» One night - Samuel
Ons mar 13, 2013 10:11 pm by Ashley P. Tyson

» test
Tors feb 28, 2013 9:11 am by Admin

» Fravær (skal læses)
Tirs jan 29, 2013 7:13 pm by Admin

» A reunification - Jayden Maxwill
Søn jan 27, 2013 9:39 am by Ashley P. Tyson

» Regler for reklame opsætning
Tors jan 03, 2013 1:36 am by Admin

» Styreformen
Tirs jan 01, 2013 2:50 am by Ashley P. Tyson

» Guide - Meta Gaming
Søn dec 16, 2012 2:32 am by Admin

» Guide - God Mode
Søn dec 16, 2012 1:58 am by Admin

» Guide - Venner Fjender
Søn dec 16, 2012 1:32 am by Admin


Adminstrator

Our Universe :: First stage ::   :: Start :: Teamet

Go down

Adminstrator

Indlæg by Admin on Tors dec 13, 2012 9:10 am

Admins Professioner:

Admin er en bruger der kun bliver brugt af sidens ejer, og ikke andre! Brugeren deltager ikke in-game, og har kun noget at sige out of game, med mindre der er overtrædelser for ganske alvorlige ting, så som; unødvendig spam, hacking, powerplay, mobning, God mode og meta gamning.

Admin har områder inden for hele siden, men deltager ikke som en character, da det er en main kontroller for sidens mange settings.

Admin tager med glæde imod konstruktiv kritik så længe man gør det klart at det er konstruktiv kritik, for ting til siden som vil gøre den bedre! Brugeren deltager ikke i emner på nogen måde, en hver form for emne pm efterspørgelse bliver ignoreret.

Admin tilføjer og sletter brugere, inden for bestemte grupper. Er man in-aktiv i 3 måneder bliver man automatisk slettet, uanset stillingDe eneste undtagelser er Admins for andre boards.
Hvis man har idéer til Admin, eller ønsker at linke en allerede boarded side med OU, er man selvfølgelig velkommen til at sende en PM, Admin og de daværende ansatte vil blive glade for muligheden for at kunne få et endnu større fællesskab med andre.

Admin er konsekvent og tager gerne imod problemer som kun omhandler siden. Hvilket vil sige andre brugere, og behandling af denne. Admin står ikke til ansvar for hvad der sker ved den enkeltes liv uden for spillet.

Admin sørger for at der er nye ting til siden, samt sørger for Layout for hele siden, og forbedringer regler og færdelse for siden. Admin holder øje med brugernes opførelse og søger hele tiden måder at gøre tingene bedre. Admin kræver at brugerne henvender sig oftere til Allrounds Moderators end som Admin selv.

Admin skriver ikke smileyer, af grunde til at være professionel, derfor er Admins beskeder hverken dømmende på nogen måde. Admin forsøger så vidt muligt at vejlede brugerne på bedste vis.

Man kan finde Admin online hver Mandag - Onsdag - Lørdag, tiderne er ikke faste så hav tålmodighed.Hvis Admin ikke er på de dage er der stor sandsynlighed for at Admin kommer på den efterfølgende dag og tjekker op på sine pm's så hav tålmodighed. Man kan være sikker på at admin med glæde vil hjælpe uanset hvad problemet end måtte være.
Admin
Admin
Novice

Join date : 15/11/12
Antal indlæg : 40
Points : 16
Reputation : 0
Age : 24

http://ouruniverse.9forum.net

Tilbage til toppen Go down

Tilbage til toppen


Our Universe :: First stage ::   :: Start :: Teamet

 
Forumtilladelser:
Du kan ikke besvare indlæg i dette forum