Log ind

Jeg har glemt mit kodeord. Send nyt kodeord via email

Keyholes
Teamet: Adminstrator - Moderators
Overall: Regler - Reklamer - For Dig
Guides: Meta Gaming - God ModeVenner Fjender
C H A T
Latest topics
» One night - Samuel
Ons mar 13, 2013 10:11 pm by Ashley P. Tyson

» test
Tors feb 28, 2013 9:11 am by Admin

» Fravær (skal læses)
Tirs jan 29, 2013 7:13 pm by Admin

» A reunification - Jayden Maxwill
Søn jan 27, 2013 9:39 am by Ashley P. Tyson

» Regler for reklame opsætning
Tors jan 03, 2013 1:36 am by Admin

» Styreformen
Tirs jan 01, 2013 2:50 am by Ashley P. Tyson

» Guide - Meta Gaming
Søn dec 16, 2012 2:32 am by Admin

» Guide - God Mode
Søn dec 16, 2012 1:58 am by Admin

» Guide - Venner Fjender
Søn dec 16, 2012 1:32 am by Admin


Draconem Genus

Go down

Draconem Genus

Indlæg by Ashley P. Tyson on Søn nov 25, 2012 5:10 am

Historien til eksistensen:

Drageracen har gennemgået en stor forvandling. De startede, som kæledyr for drageridderne og sorteridderne, hvorefter de nu er blevet menneskelignende væsner selv. Grunden til dette startede tilbage, hvor en enkelt drage havde fået den fantastiske evne til at forvandle sig om til et menneske i noget tid. Langsomt begyndte flere og flere drager at få denne evne og til sidst var det epidemi. Drageridderne mistede deres drager. Dragerne mødtes og fik besked på, at de ikke skulle snakke med deres gamle ejere, da deres menneskeskikkelse stadig var usikker og de, hvert øjeblik det skulle være, kunne forvandle sig tilbage til deres drageskikkelse. Nogen protesterede, nogen nød friheden og andre dræbte deres gamle ejere og alle, som de havde lært at kende.

Under en drages mordforsøg på en gammel drageridder blev dragen i menneskeform beskudt og forvandlet tilbage til sin drageskikkelse. Dette vagte opsigt, da den gamle drageridder nu havde fundet ud af, hvor dragerne var forsvundet hen, og som før i tiden fandt han på, at man enten skulle udnytte eller dræbe dragerne.


Fælles karakteristika for alle dragerne:

Dragerne har evalueret sig, så de har evnen til at skifte mellem drage og menneskeform. Når dragen er i menneskeform ligner de normale mennesker, men de kan dog have diverse kendetegn, som skæl eller horn visse steder på kroppen. Jo ældre dragen bliver, jo mindre sandsynligt er disse udvækster. En ældre drage er også bedre til at holde på menneskeformen. Hvis en drage bliver tykkere eller tyndere kan det ses på både menneske og drage udseendet. På den måde er der en sammenkobling mellem deres udseender. Øjenfarven og hår/skæl farven er også den samme - uanset hvad. Hvis de har blå øjne og rødt skæl i drageform, så har de også blå øjne og rødt hår i menneskeform. Udover dette så har de i begge former sort og tyktflydende blod. Faktisk er blodet ætsende og vampyrer dør af at drikke blodet. Blodet er også radioaktivt, men det bærer mange af dragernes egenskaber. Derfor kan et menneske få nogen af dragens evner/magi’er ved at få en smule af dragens blod ved sig. Dog skal dette blod være i en bestemt beholder af glas, som hvis det er en millimeter for tykt, så kan mennesket ikke få nogle af dragens magier, og hvis det er en millimeter for tyndt, så kan personen dø af radioaktivitet eller af at glasset bliver ætset op. Derfor skal glasset også være det helt rigtige materiale. Det er kun en drow eller en dværg, som kan skabe dette glas. Men får at en dværg (som jo er en uddødt race) skal have lavet den, så skal man lede længe, og man beder en drow om det, så er der mulighed for drowen udnytter det eller dræber dragen. Derfor er det den mest dyrebare gave en drage kan give til en anden person.
Hvis dragen er i menneskeform og bliver svækket eller skal til at sove, så bliver de forvandlet til drageform. Transformationen mellem menneske og drageform er meget smertefuld for dem. Dog jo ældre de bliver jo bedre lærer de at styrer alt. Men tænk på, at alle knoglerne i kroppen bliver større eller minde og alt ændre sig. Derfor er det ikke unaturligt at høre brøl fra en drage, der er i gang med at skifte form. Men smerten bliver mindre jo ældre de bliver. På grund af denne forvandling er det kun nødvendigt for dem med søvn hver anden uge, hvor de så til gengæld sover 5 dage ad gangen.

En drage er en af de fysiske stærkeste racer, men kun i drageform. Ikke i menneskeform, der er de ikke så stærke og faktisk svagere end mange andre racer. Ud over dette kan de i drageform ikke kommunikere med andre folk, udover andre drager, som de kommunikerer med tankerne til.

Hvis man rammer en drage i solarpleksus med en spids genstand, som rammer præcist lige i midten - og der må ikke være millimeter i forskel - så er en drage fastfrossen i den form, den er i på det pågældende for evigt. En drage kan ikke dø af alderdom, medmindre de er blevet ramt i solarpleksus i menneskeform. Hvis dette sker, så bliver deres evner svækket for evigt, de bliver fysisk svagere end de var i starten, og de vil langsomt dø. De har ca. en tiendedel år tilbage af, hvor mange år de har levet. De vil sige, at hvis en drage var 1000 år gammel, så har den 100 år tilbage at leve i, hvis den er blevet ramt i solarpleksus. Ud over dette, så vil de kun have deres svækkede drageegenskaber i ¼ af den tid de har tilbage at leve i. Det vil sige, at en drage på 1000, som har 100 år tilbage at leve i, vil have 25 år med deres svækkede drageegenskaber. Når de 25 år så vil være gået for denne drage, så vil den være ligesom et normalt menneske. På grund af dette vil ingen drage blive i deres menneskeform, og hvis de bliver i deres drageform har de ingen mulighed for at kommunikerer med folk igen.
En drage kan ikke have sex med andre væsner, som ikke er af deres specifikke dragerace. Det vil sige, at hvis vi har en Caelum Draco, så kan den kun have sex med en Caelum Draco, og ingen andre væsner! Dette kommer af at for at de kan have sex, så skal de dufte til et bestemt hormon, som kun drager af deres egen specifikke dragerace kan udsende. Den mandelige drage kan simpelthen kun få rejsning hos en anden drage af samme specifikke race, mens en dragekvindes livmoder er så snøret så meget sammen at intet kan komme op uden hun dufter til hormonet. De kan føle sig seksuel tiltrukket til andre, som ikke er af deres specifikke dragerace. Men de kan ikke blive forelsket i andre, som ikke er af deres specifikke dragerace!

En drage kan ikke dø af alderdom, medmindre de er fanget i deres menneskekrop for evigt.

Nogen væsner med gode overtalelsesevner kan overtale visse drager til at forblive drage og være det pågældendes væsens kæledyrsdrage. Dragerne har stadig en lidt primitiv hjerne, og det er især de yngre drager, der falder for dette nummer.

Når en drage er 100 år er de ikke længere spædbørn, og når de er 20.000 år gamle kan de blive betegnet, som ældre drager.
For at finde en drages alder, så skal man gange menneskekorpsalderen med 300 (må maks afvige med 20 på hver side, så maks 320 og min 280).

Der er fire overordenede drager, du kan vælge imellem. Og en, som hører under de andre. Du kan altid forslå en ny type drage, men du skal have en god grund, da vi tænker på elementerne generelt.


Skema over det man skal være opmærksom på:

 • En drage kan ikke have sex med andre drager, som ikke er af deres egen specifikke dragerace
  Dog kan de godt føle sig seksuelt tiltrukket af andre ikke drager, men de kan ikke blive forelsket i dem

 • En drage kan ikke dø af alderdom
  Medmindre de er blevet ramt i solarpleksus i menenskeform.
  Hvis dette sker har det kun 1/10 af deres fulde levealder tilbage. Altså hvis en drage er 1000 år, så kan de leve i 100 år efter, de er blevet slået. Og så har de deres dragevner i 1/4 af den tid. Altså 25 år har de deres svækkede drage magi'er


 • En drage spiste engang kun mennesker
  Men dette gør de ikke så meget mere. De kan spise det meste, men foretrækker råt kød. Andre væsner og mennesker kan de kun spise, når de er i drageform, og er ikke ligefrem deres normale måltid

 • Deres blod er dødeligt for alle racer
  [size=12]Det er tyktflydende, radioaktivt, sort og ætsende
Ashley P. Tyson
Ashley P. Tyson
Novice

Join date : 17/11/12
Antal indlæg : 89
Points : 78
Reputation : 0

Tilbage til toppen Go down

Tilbage til toppen


 
Forumtilladelser:
Du kan ikke besvare indlæg i dette forum