Log ind

Jeg har glemt mit kodeord. Send nyt kodeord via email

Keyholes
Teamet: Adminstrator - Moderators
Overall: Regler - Reklamer - For Dig
Guides: Meta Gaming - God ModeVenner Fjender
C H A T
Latest topics
» One night - Samuel
Ons mar 13, 2013 10:11 pm by Ashley P. Tyson

» test
Tors feb 28, 2013 9:11 am by Admin

» Fravær (skal læses)
Tirs jan 29, 2013 7:13 pm by Admin

» A reunification - Jayden Maxwill
Søn jan 27, 2013 9:39 am by Ashley P. Tyson

» Regler for reklame opsætning
Tors jan 03, 2013 1:36 am by Admin

» Styreformen
Tirs jan 01, 2013 2:50 am by Ashley P. Tyson

» Guide - Meta Gaming
Søn dec 16, 2012 2:32 am by Admin

» Guide - God Mode
Søn dec 16, 2012 1:58 am by Admin

» Guide - Venner Fjender
Søn dec 16, 2012 1:32 am by Admin


Comics

Go down

Comics

Indlæg by Admin on Ons nov 21, 2012 11:53 am


Comic verdenen er, et sted hvor du kan skabe, eller genskabe en allerede lavet figur. Du har mulighed for at skabe dit eget miljø og egen verden, men under visse betingelser selvfølgelig. Det skal være indenfor enten Marvel eller DC (Detective Comics). Netop fordi der skal kunne være en hvis balance i verdenerne.

Marvel; er en verden der har helte så som; The Avengers, og Deadpool, samt Batman. Derimod er DC, der hvor vi har med The X-men, Superman, og Super Girl at gøre med.

Men der er også et alternate univers, hvor disse verdner kan mødes med hinanden, altså et brud i det egentlige univers hvor dette er opstået.

Du behøver ikke befinde dig i den egentlige by hvor dine superhelte holder til, men husk at hvis du opretter en allerede lavet character. Skal du sørge for, at denne ikke har en eller anden ændring end hvad den originale egentlig har. Den skal passe så perfekt som muligt. Og der er folk der tjekker op på den slags.

Vi anbefaler, at I, er meget forsigtige med disse oprindeligt oprettede characters, da man ikke altid kan spille helten eller skurken fuldt ud, og det kan derfor godt skabe et dårligt spil. Hvis I absolut vil have en af de originale chars, skal I helst vælge en i selv er komfortable med. En der ligner jer meget personlighedsmæssigt. Så er det nemlig lettere at sætte sig ind i characteren.

Miljøet i Comics, er alt efter hvad du selv vil have. Det kan foregå i England, på Månen, hvis det er det man vil, man skal bare være sikker på, at superhelten, eller skurken kan klare disse omstændigheder.

Man skal også passe på med sine evner, og hvis man er tvivl er man jo velkommen til at spørge Allround Moderatorne og Admin.
Admin
Admin
Novice

Join date : 15/11/12
Antal indlæg : 40
Points : 16
Reputation : 0
Age : 24

http://ouruniverse.9forum.net

Tilbage til toppen Go down

Tilbage til toppen


 
Forumtilladelser:
Du kan ikke besvare indlæg i dette forum